Galya Otel Alacati

Oceniono 9.0 w 92 recencji. 11 pokojach.

Obiekt Galya Otel Alacati, położony w miejscowości Alaçatı, oferuje ogród, zakwaterowanie w pokojach dla niepalących, a także bezpłatne WiFi we wszystkich pomieszczeniach. Odległość ważnych miejsc od obiektu: Erythrai Antique City – 4,7 km. W okolicy znajdują się ciekawe miejsca takie jak: Przystań w Cesme ( 14 km), Cesme Castle ( 14 km), Cesme Anfi Theatre ( 10 km). Dla Gości zapewniono takie udogodnienia, jak obsługa pokoju. Personel służy także pomocą w wymianie walut.

W każdym pokoju w obiekcie zapewniono biurko. Wszystkie pokoje w obiekcie mają prywatną łazienkę z prysznicem i bezpłatnym zestawem kosmetyków oraz wyposażone są w telewizor z płaskim ekranem i klimatyzację. W niektórych pokojach znajduje się również część wypoczynkowa. W każdej opcji zakwaterowania w obiekcie zapewniono pościel i ręczniki.

Odległość ważnych miejsc od obiektu: Cesme Bus Terminal – 13 km. Najbliższe lotnisko, Lotnisko Chios, znajduje się 33 km od obiektu Galya Otel Alacati.

Dostępne pokoje

2 guests

Pokoje

Dorośli

Dzieci

Polecane w pobliżu

Przewodnik po wspaniałych miejscach w pobliżu Galya Otel Alacati

  1. Papazz

    Mezeler harika, papaz tatlısı kesinlikle denenmeli! Mekan adeta büyülüyor insanı, masal tadında..

    32 m od hotelu
    3046. Sok. No:17 Alaçatı

  2. Buzuki Lounge

    Gerçekten fiyatları Alaçatı gibi bir yere göre oldukça uygun ve nargileleri son derece başarılı 2.gelişim hizmetten ve fiyatlarından oldukça memnunum işletme memnuniyet adına herşeyi yapıyor

    0.6 km od hotelu
    Buzuki Sokak, Tokoğlu Mahallesi, Alaçatı

  3. Sakızlak Çeşme Kahvaltı & Mangal

    Anne lezzetleri ile hazırlanmış, her şezzetin özenle yapıldığı muhteşem kahvaltıyı mutlaka denemelisiniz. İşleten aile de o kadar güleryüzlü o kadar içtenlerki, evlerinde misafir ağırlar gibiler...

    6.2 km od hotelu
    Musalla Mahallesi Ovaküme Evler

  4. Su Balık Meyhane

    İlknur, Devrim, Emre, Ananne, adını bilmediğimiz usta, kaya levreği, midyesi, karidesi, balık çorbası soğuk bardakta bira, aile ortamı daha ne olsun. Bizim için Çeşmenin gerçek vazgeçilmezi :)teşekkür

    7.8 km od hotelu
    16 Eylül Mah. 2001 Sok. No:85

  5. Rumeli Pastanesi

    Ev yapimi KAVALA KURABİYESİ ve Sakizli Kurabiye.... Tadimlik ikram ediliyor, mutlaka deneyin!!!

    7.8 km od hotelu
    İnkilap Cad. No: 46 Çeşme

  6. Rumeli Pastanesi

    Damla sakızlı muhallebi, tahinli dondurma, karadutlu dondurma, damla sakızlı dondurma, cevizli dondurma ve damla sakızlı kurabiyesi çok güzeldi.

    7.9 km od hotelu
    Cumhuriyet Meydanı

  7. Çeşme Balıkçısı Tektekcii Meyhanesi

    Mezeleri mükemmel sardalyası kesinlikle es geçilmemeli rakı içmek isterseniz geleceğiniz ilk nokta burası olmalı işletmecisinin ilgisi çalışanlarının özverisi görülmeye değer şimdiden teşekkürler.

    8 km od hotelu
    Hürriyet Caddesi 3053 Sokak No:10/A

  8. ATLAS TUR Turizm İşl San ve Tic A.Ş

    8.1 km od hotelu
    Atadağ cd 1107 sokak no 37, Çeşme, 35930 İzmir

  9. Aya Yorgi Koyu

    Çeşme'nin en meşhur koyu. En popüler Beach ve Clubların yer aldığı, dalga tutmayan denizi ile mutlaka gidilmesi gereken bir yer.

    8.1 km od hotelu

  10. Fener Burnu

    Bol oksijen,huzur...

    8.2 km od hotelu